Воїни ЗСУ влаштували російським окупантам максимально теплий прийом, знищивши за бій цілу танкову роту. Про героїчний бій розповідає 80-а окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ на сторінці у facebook.

У професіоналізмі ЗСУ за кілька місяців повномасштабної війни не сумнівається ніхто у світі. Українські захисники майстерно розбивають загарбників незважаючи на їхню перевагу як у техніці, так і живій силі. Так, наприклад, 7 липня бійці 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ розбили цілу танкову роту противника.

ВСУ, фото: скріншот з відео
ВСУ, фото: скріншот з відео

"В результаті стрілецького бою, відбиваючи масований наступ противника на східному напрямку військові 80 бригади разом з доданими підрозділами знищили - УВАГА - 12 російських танків! А враховуючи те, що ще й 6 липня хлопці з Мантикорою на шевроні спалили танк загарбників, виходить, два дні боїв, вони знищили більше ніж танкову роту! РОТА – ЗА ДВА ДНІ БОЇВ!"

Зазначається, що зіткнення з окупантами було важким, але їх так і не вдалося прорватися через позиції ЗСУ.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

"Бій, що почався 7 липня, був важкий, потужний, драматичний. Московські окупанти, з самого ранку, ніби з ланцюга зірвалися. Вирішивши пограти в Курську Дугу-2, рушили на позиції ЗСУ танками, намагаючись вогнем і бронею проломити нашу оборону. Але на всяку силу. знайдеться інша сила", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, одноногому окупанту відстрілили другу ногу: Стерненко посміявся зі сліз Басурина.

Також наш портал інформував, що Маріуполь продовжує страждати від звірств російських окупантів.

Крім того, наш портал повідомляв Валерію Залужному - 49: що відомо про головнокомандувача ЗСУ, який щодня працює заради перемоги України.