Білоруський "політолог" Шпаковський виступив на російському ТБ. Він закликав знищувати українських вищих посадових осіб та поділився давніми планами ЦРУ.

Пропагандист заявив, що виявляється це Україна веде війну проти росії, а одна з цілей - це розчденуваня рф. Саме тому українських посадовців треба знищувати. Відео розмістили на телеграм-каналі "Реальна війна".

Білоруський пропагандист. Фото: скриншот Telegram
Білоруський пропагандист. Фото: скриншот Telegram

Також він розповів про ракетні пуски територією Білорусі, які "вдалося зупинити за допомогою комплексів "Панцир". Крім того, на думку пропагандиста, "один зі сценаріїв війни, яка ведеться проти Росії, полягає в розчленуванні Росії". Такі плани нібито давно виношував ЦРУ.

За його словами, необхідно ліквідувати всіх українських політиків, які говорять про розлучення Росії. Наприклад, він навів, звичайно ж, Ізраїль, спецслужби якого ліквідують терористів ХАМАСу та інших організацій. Плани щодо "розчленування Росії" нібито давно виношує ЦРУ.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше лукашенко заявляв, що готовий завдати удару по Польщі. Схоже пропагандисти зовсім втратили зв'язок з реальністю та напрошуються на візит до психіатра як мінімум, але чекатиме їх все одно лише суд у Гаазі.

Нагадаємо, ми писали, що влада Білорусі та росії злилися у новому маразмі атакувати Польшу та повернути Аляску.

Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо, де базуються російські "Іскандери" та "Тріумфи", HIMERS буде чим зайнятися.

Також "Знай.ua" інформував, що на Росії вимагають превентивного удару по США та ридають через вражання HIMARS.