Білоруси геть втратили гальма, дружба з путіним може вилізти їм боком, адже військові генерали почали залякувати Захід завдати ракетних обстрілів.

За словами заступника голови Генштабу ЗС Білорусі Руслана Косигіна, у разі "провокацій Заходу" білоруські сили завдадуть ударів насамперед по інфраструктурі Польщі, повідомляє телеграм-канал Белта.

Білоруський військовий. Фото: скриншот Telegram
Білоруський військовий. Фото: скриншот Telegram

Косигін зробив заяву, під час обговорення посилення військової присутності НАТО на східних флангах Альянсу.

У разі початку конфлікту територія Польщі з її військовою інфраструктурою стає першочерговим об'єктом удару, а саме центри ухвалення рішень, елементи системи управління, пункти постійної дислокації національних збройних сил, арсенали та бази, а також критично важливі об'єкти їхньої економіки та транспортної інфраструктури. Як уже не раз говорив глава держави, відповідь буде миттєвою. Саме по них буде завдано ударів, якщо вони спробують розмовляти з нашою державою з позиції сили. Косигін

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Імовірно вони не враховують той факт, що Польща знаходиться під егідою НАТО, а саме 5-тої статті. Та про те, що гарантії щодо безпеки Польщі затверджені президентом США Джо Байденом.

За словами Косигіна, у Польщі та країнах Балтії "США планують розв'язати в Європі ще один кривавий конфлікт проти РФ та її союзників".

Нагадаємо, ми писали, що політолог Руслан Бізяєв заявив, що не можна недооцінювати варіант нападу Білорусі.

Як повідомляв "Знай.ua" у МЗС України підтвердив побоювання: Лавров давно хворий на голову.

Також "Знай.ua" інформував. що Тетяна Мартинова розповіла про різницю між реальною Білоруссю та Білорусією Лукашенка.