Російський військовий експерт, якщо його можна так назвати, Олексій Суконкін вирішив висловитися щодо озброєння, яке передали країни партнери Україні. Вважають, що їхнім окупантам доведеться складно, і в принципі вони мають рацію.

Висловився чоловік у своєму Telegram-каналі, де регулярно просуває російську пропаганду.

Цього разу він незадоволений РСЗВ HIMARS, які нещадно руйнують плани російських окупантів в Україні. З їхньою допомогою дуже скоро ми зможемо вигнати ворожі війська з наших територій, за що велике спасибі західним партнерам.

HIMARS, фото: скріншот з відео
HIMARS, фото: скріншот з відео

Через це знатно "палає" у російських пропагандистів. Вони бояться, що скоро над ними сміятиметься весь світ, що й так уже відбувається, і їм доведеться закінчити вторгнення з ганьбою.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"HIMARS у дії. Іде дуже точна робота за командними пунктами. Втрати дуже серйозні. Після такої витівки у культурних та освічених людей прийнято громити Банкову. І робити попереджувальний постріл Фашингтоном. Щоб у пилюку" - пише Олексій Суконкін.

Олексій Суконкін, фото: скріншот
Олексій Суконкін, фото: скріншот

Він закликає завдати превентивного удару, як навчав Олександр Лукашенко. Мабуть, дуже сильно зачепили такі поставки озброєння російських пропагандистів.

За останній тиждень понад 11 складів російських окупантів було ліквідовано за допомогою таких систем, і це лише початок. Незабаром ЗСУ зможуть піти в наступ, і тоді окупантам вже не буде нікуди заважати.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Збройні Сили України знищили минулої доби 250 російських окупантів, загальні втрати РФ у повномасштабній війні проти України склали 36 900 осіб. Про це повідомили у зведенні Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо, що Валерію Залужному - 49: що відомо про головнокомандувача ЗСУ, який щодня працює заради перемоги України .

Раніше повідомлялося, що ЗСУ готують наступ на Херсон, але окупанти провально намагаються перешкодити - ISW

Також, у окупантів за тиждень стало на 11 складів менше - не дарма вони кидалися від однієї згадки HIMARS