В росії впроваджені справжні репресії для залишків тих, хто не погоджується з режимом путіна.

Повідомляється, що в оркостані все дедалі гірше, мешканцю рф присудили штраф за те, що він написав слово "спецоперація" у лапках "...". У такому "протиправному дійстві" рашистський суд побачив "дискредитацію зс рф". Про це повідомляє російське видання "Медуза", яке позиціонує себе як опозиційне ЗМІ.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

У вироку суду сказано, що у своїй публікації росіянин відокремив слово "спецоперація" лапками, що, на думку суду, "безумовно свідчить про іронічне, протилежне, зневажливе значення слова".

Піднебесного притягли до адміністративної відповідальності через пост, у якому він заявив, що грошей, витрачених росією на один день "спецоперації" в Україні, вистачило би на те, щоб забезпечити всі будинки в Нижньому Новгороді гарячим водопостачанням.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що напередодні російському чиновнику присудили 7 років позбавлення волі за слово "війна"...

Невдовзі на росії можуть з'явитись концентраційні табори для росіян та мешканців окупованих територій, які мали необережність вжити якесь заборонене слово. Адже саме такий експеримент над населенням проводили у романі-антиутопії англійського письменника Джорджа Орвелла "1984".

Нагадаємо, ми писали, що Олег Жданов прогнозує зупинку наступальних дій російських окупантів.

Як повідомляв "Знай.ua" воїни ЗСУ показали, як весело та з азартом кришать російських окупантів з усього можливого озброєння.

Також "Знай.ua" інформував, що у Міноборони росії осоромилися з черговою "перемогою" в Україні, сім разів захопили одне і те ж місто.