Військовий експерт Олег Жданов заявив, що найближчим часом наступальні дії російських окупантів стануть неможливими. Про це він розповів на своєму youtube-каналі.

Олег Жданов вважає, що найближчим часом наступальний потенціал російських окупантів вичерпається. Причиною цього є точні удари ЗСУ по об'єктах загарбників. Так, лише за останню добу, за словами експерта, українські захисники знищили шість військових складів противника - у Шахтарську, Новій Каховці, Сніжному, Дебальцевому, Донецьку та Чорнобаївці.

Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube
Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube

"При такій поразці тилів вести наступ найближчими днями стане практично неможливо. Поки що вони зберігають наступальні дії, штурмують наші позиції за рахунок військових запасів... Але завтра їх треба буде звідкись привезти, і це під величезним питанням", - розповів Олег Жданов. .

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що знищувати склади супротивника ЗСУ дуже допомагає американська реактивна система залпового вогню HIMARS, яка дозволяє вразити недоступні раніше цілі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Україна отримає додаткові ракетні системи HIMARS: США виділяють новий пакет допомоги на 400 млн доларів.

Також наш портал інформував, терорист Стрєлков-Гіркін накинувся на Шойгу через провал війни проти України: "Деб*л або свідомий шкідник".

Крім того, наш портал інформував, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.