Воїни ЗСУ показали, як весело та з азартом знищують російських окупантів з усієї можливої ​​зброї. Яскравим роликом поділилися на сторінці Міноборони України у соцмережі Facebook.

Бійці ЗСУ показали, як майстерно ліквідують живу силу та бойову техніку російських окупантів. На відео показали результат бою із танком окупантів.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

"Мужики сьогодні прийняли бій з танчиком... У мотлох!", - каже боєць ЗСУ на відео.

Також можна побачити видовищну роботу українських льотчиків, артилеристів та піхотинців за позиціями російських окупантів. Бійці роблять все швидко і з ювелірною точністю, щоби противник навіть не встиг зрозуміти, що сталося.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Артилеристи, піхотинці, розвідники, пілоти та льотчики, спецназівці, сапери – сьогодні кожен зі своєю зброєю на передовій! Щодня наші захисники знищують окупантів у всіх напрямках фронту! Щодня вони борються за свободу та незалежність України від рашистських загарбників! Сила та міць нашого війська, стійкість та незламність українського народу наближають велику перемогу!", - йдеться у підписі до відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські окупанти обрали наступне місто на Донбасі для руйнування - ЗСУ попереджено, і готові дати відсіч.

Також наш портал інформував, Олег Жданов розповів, як швидко ЗСУ зможуть звільнити Херсон від окупантів і що для цього потрібно.

Крім того, наш портал повідомляв, що в Росії дід своєрідно підтримав батька онука, що втратив: таке можна почути тільки в Росії.