У Міноборони росії осоромилися з черговою "перемогою" в Україні. Під час кількох брифінгів там заявили, що взяли одне й те саме місто сім разів. Брехню швидко виявили і наочно показали в мережі.

У Росії люблять прикрашати все - починаючи від простого і закінчуючи, звичайно ж військовою силою. За час повномасштабної війни проти України всьому світу стало зрозуміло, що багато, чим хвалилися в Росії, дуже прикрашене.

Брифінг міноборони росії. Фото: скрін youtube
Брифінг міноборони росії. Фото: скрін youtube

Так, у Міноборони Росії наочно продемонстрували, як вигадують собі "перемоги" в Україні заради гарної картинки для росіян. Під час кількох брифінгів у російському відомстві заявили про взяття одного й того ж міста - Кремінної. Його намагалися "замаскувати", змінюючи порядок і назви міст, але журналісти все помітили.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Так, на відео можна наочно побачити, як у Росії дурять своїх громадян. Якщо державні відомства брешуть не червоніючи, то про пропагандистів на телебаченні можна навіть не говорити.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".