Екс-командувач НАТО закликав Україну вдарити Кримським мостом. Весь світ побачив, що собою представляє російська федерація, і чому їх необхідно поставити на місце.

Про це заявив генерал Філіп Брідлав порталу The Times.

За його словами, Україна може завдати нищівного удару для путіна, і для цього можна направити озброєння на Кримський міст через Керченську протоку. Саме він і поєднує материкову частину країни-агресора з окупованим Кримським півостровом.

Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube
Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube

"У всіх мостів є свої слабкі місця. При правильному виборі мети Керченський міст може стати непридатним для експлуатації на якийсь час" - каже Філіп Брідлав.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Використовувати для цього можна ракети Harpoon, вони здатні завдати руйнівного удару мостом, і від цього Україна, а також весь цивілізований світ буде у виграші.

Кримський міст, фото: скріншот із відео
Кримський міст, фото: скріншот із відео

Як мінімум, це в чергове порушить логістику, і росіянам доведеться шукати нові шляхи для того, щоб поповнювати боєприпаси окупантам.

Нагадаємо, що генерал Бридлав був верховним головнокомандувачем союзників США в Європі з 2013 до 2016 року, і він всіляко засуджує російську агресію проти України.

Кримський міст, фото: скріншот з відео
Кримський міст, фото: скріншот з відео

Українські політики при цьому постійно говорять про те, що Кримський міст буде знищено, і його доля давно вирішена наперед. Потрібно лише спочатку отримати достатню кількість озброєння, яка здатна на це. Розвідникам навіть вдалося отримати всю необхідну документацію про нього, яка вивчається фахівцями. Мине ще трохи часу, і Крим знову буде під контролем України.

Філіп Брідлав, фото: скріншот з відео
Філіп Брідлав, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Маріуполь продовжує страждати від звірств російських окупантів .

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович поділився реалістичним прогнозом про терміни закінчення війни

Також британський військовий експерт назвав місце, де пройде вирішальна битва за Україну: далеко не Донбас