Стало відомо про те, що Російська Федерація втратила не менше 20-30% своєї бронетехніки у війні проти України. Це величезне число, і сильно б'є по моральному стану окупантів.

Такі дані озвучив глава Об'єднаного комітету начальників штабів армії США Марк Міллі, під час спілкування з журналістами в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі.

Марк Міллі, фото: скріншот з відео
Марк Міллі, фото: скріншот з відео

Чоловік зазначив, що це значні втрати, і хоч українці зіткнулися з численною і вогневою перевагою з боку противника, проте це не сильно важливо, оскільки "перемогу у війні забезпечують не цифри, а їх правильне застосування".

Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook
Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Щодня російські окупанти масово обстрілюють українські території, і при цьому не завжди домагаються хоч якогось результату у військовому плані.

Українські захисники при цьому, як зазначив американський генерал, "значно краще поводяться з артилерією" і "дуже ефективно проводять маневри і ведуть бойові дії".

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

Найімовірніше справа в мотивації, яка геть відсутня у росіян. Ми на своїх землях, а вони ризикують життям заради мінімальних виплат, які їм обіцяє влада.

Нагадаємо, що Росія почала повномасштабну війну проти України 24 лютого, і вони до цього готувалися багато років, збираючи резерви. Але, навіть це їм не допомагає на полі бою, і багато хто відмовляється воювати, так як бояться за своє життя.

Нагадаємо, що європейці висловилися, як і коли повинна закінчитися війна в Україні

Раніше повідомлялося, що в Мінінтеграції розповіли про покарання для українців, які покинули Україну через територію Росії

Також, екс-генерал НАТО закликав вступити у війну в Україні: треба згадати уроки історії