У Херсонській області російські окупанти почали спалювати тіла людей. У такий спосіб вони намагаються приховати від світу правду про втрати.

Про це стало відомо завдяки Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Щоб приховати реальну кількість втрат, окупанти почали спалювати тіла загиблих військових. У передмісті неодноразово було помічено місця з величезною кількістю обгорілих залишків людей.

Роблять вони це спеціально, щоб було неможливо ідентифікувати, кому саме належать тіла, оскільки вони сильно постраждали від вогню.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ці тіла привозять вантажними автомобілями з місцевого СІЗО. Щоб приховати факти умисного спалення тіл, представники окупаційної армії намагаються видати це в результаті артилерійських обстрілів і подальших пожеж. забороняється" - йдеться у повідомленні під постом.

Окупований Херсон, скріншот: Youtube
Окупований Херсон, скріншот: Youtube

Також у Херсоні зараз продовжують переоформлювати медичні заклади, а також розпочався пошук медичних медичних співробітників.

У зв'язку з тим, що велика кількість лікарів не погодилася працювати на боці ворога, або ж виїхала з тимчасово окупованої території, ситуація стає критичною. Також у них спостерігається сильна нестача анестезіологів.

Військовий госпіталь, фото: скріншот з відео
Військовий госпіталь, фото: скріншот з відео

З кожним днем ​​проблем у них стає тільки більше, і звідси виникає величезна кількість питань, серед яких найголовніше: навіщо це їм.

Нагадаємо, що воїн ЗСУ згадав війну в Афгані і як ще тоді зрозумів сутність російських солдатів

Раніше повідомлялося, що Україна переможе росію після краху Імператора – Володимир Зеленський дізнався, що потрібно точно пройти нашій країні

Також, найбільша в Європі Запорізька АЕС перетворюється на велику ядерну вибухівку - звільнені на станцію окупанти