Вже пішов другий місяць війни, яку розпочала Росія на території України. ЗСУ дають потужну відсіч противнику, а ворог щодня втрачає безліч живої сили і техніки. У той же час в Міноборони рф приховують справжнє число загиблих. Так, за їхніми "даними" армія рф позбулася 1 351 бійця. Про це пишуть РосЗМІ.

З початку вторгнення російські окупанти активно несуть втрати серед особового складу. Так, за останніми даними Міноборони України ЗСУ ліквідували більше 16 тисяч загарбників. У Росії це число старанно приховують і називають в рази менше.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, Міноборони Росії заявила, що в результаті так званої "спецоперації" в Україні ЗС рф позбулося майже 1400 бійців. При цьому майже 4 тисячі солдатів, за заявами рф, були поранені.

Російський окупант. Фото: скрін youtube
Російський окупант. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"На жаль, в ході спеціальної військової операції є втрати серед наших бойових товаришів. На сьогодні загинув 1 351 військовослужбовець, 3 825 отримали поранення", - заявили в Міноборони рф.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною Європи: "Потребує великої підтримки". Український гарант став найвпливовішою людиною Європи. Читачі швидко змінили своє попереднє рішення.

Також ми писали, у Білорусі почався масовий флешмоб проти участі у війні, яку розв'язала РФ: "Не вмирай заради Росії".