Росіяни з кожним днем ​​стають лише слабшими. У цьому величезну роль відіграє професіоналізм ЗСУ, а також підтримка західними партнерами України.

Про це повідомляє британська служба новин ВВС.

За словами експертів, за тиждень із 28 червня по 6 липня, російські окупанти втратили величезну кількість складів із боєприпасами, баз, а також ремонтних пунктів. Все це вкрай складно поповнити з резервів через банальну причину - відсутність тих резервів.

Бази росії, фото: ВВС
Бази росії, фото: ВВС

Також вони продовжують нести колосальні втрати в живій силі і техніці, але про це трохи пізніше.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Журналісти склали карту втрат окупантів. Загалом у списку одинадцять об'єктів. Чотири з них – це великі склади боєприпасів, решта – військові бази та інфраструктурні об'єкти росіян.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Почалася серія ударів ще 28 червня. Наприклад, у місті Перевальськ, а також Нова Каховка, що в Луганській та Херсонській областях, відповідно, було знищено склади БК ЗС РФ, а також інфраструктуру військ.

Далі, після невеликої перерви постраждав ще один склад росіян, але вже у місті Попасна. Мелітополь, Сніжне, Донецьк, Кадіївка – там тепер також стало значно менше озброєння, що не може не тішити.

HIMARS. Фото: скриншот Youtube
HIMARS. Фото: скриншот Youtube

Рекордним днем, у поганому сенсі для росіян, стала середа 6 липня. Цілих дві бази у Харківській та Донецькій областях, а також вибух на складах у Херсоні.

На карті можна побачити де саме вони розміщувалися. Все це завдяки західному озброєнню, яке почало регулярно приходити нашим військовим. Якщо так піде й надалі, то незабаром ми зможемо звільнити наші території, і настане бажаний день перемоги.

Нагадаємо, що бразильська модель загинула в Україні від ракети окупантів: захищала позиції у Харкові

Раніше повідомлялося, що найбільша в Європі Запорізька АЕС перетворюється на велику ядерну вибухівку.

Також, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними .