Сили спеціальних операцій ЗС України знищили склад з боєприпасами російських окупантів і показали цей епічний момент українцям.

Про це повідомили на офіційній сторінці Командування ССО ЗСУ в соцмережі Facebook.

Локацію, де стався вибух складу з боєприпасами окупантів не вказали. Відомо, що українські захисники виявили ціль під час виконання завдань та виходячи зі спостережень встановили, що у польовому складі знаходиться велика кількість ворожих запасів, зокрема снярядів до танків та артилерійських систем різного калібру.

Бійці ССО вміло навели на об'єкт артилерію і знищили, залишивши на землі лише жменьку попелу.

Момент вибуху складу з боєприпасами окупантів, скріншот з відео
Момент вибуху складу з боєприпасами окупантів, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У публікації також заявили, наскільки важливі подібні операції ССО ЗСУ, адже знищуючи такі об'єкти, бійці позбавляють ворога шансів для удару в бік українських військових, інфраструктур і мирного населення.

"Сили оборони позбавляють його можливостей вести агресивні дії по відношенню як до українського війська так і мирного населення", - написали в публікації ССО.

Варто відзначити, що відеоролик супроводжувався відомим твором Вольфганга Амадея Моцарта "Маленька нічна серенада", що справило ще більше враження від побаченого.

Нагадаємо, Валерій Залужний розповів, що для нього означає перемога України: "Наш настрій бойовий"

Як повідомляв Знай.uа, дивовижний момент: вежа російського танка відлетіла на 76 метрів після привіту від ЗСУ

Також портал Знай.uа писав, що россійські пропагандисти продовжують брехати про війну в Україні: добірка новин, яким не можна вірити