У російських окупантів вже почали закінчуватися гроші на ведення війни. Відправляють на гарячі точки без амуніції.

Справа в тому, що бойовики з фейкових республік "ДНР" та "ЛНР" були змушені їхати воювати до України без касок та бронежилетів. Тобто російське командування просто кинуло туди їх, як шматки м'яса. Взагалi не думають про життя "своїх" громадян.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Однак це може стати чудовим знаком для України. "Друга армія світу", як вони самі люблять себе називати, відчуває зараз гострий брак найнеобхідніших речей. Тобто гроші на війну закінчуються.

Армія Росії виснажується, і це видно в різних проявах. Починаючи від амуніції, закінчуючи моральним духом, який також закінчився ще на початку цієї війни.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Ситуацію намагаються виправити Z-волонтери, які заздрять легендарним зборам українців. Вони намагаються зібрати гроші на бронежилети, спальники, каски, і все, що начебто їм знадобиться на війні.

Збори, звичайно ж, йдуть туго, і найімовірніше незабаром закриються остаточно, як це вже відбувалося неодноразово.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Мабуть, з такими успіхами незабаром їм видаватимуть лопати замість зброї, і за їх допомогою вони боротимуться з американськими РСЗВ HIMARS.

Нагадаємо, що з 24 лютого по 6 липня загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно становили 36 500 осіб (+150 за добу). Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Нагадаємо, що Кирило Буданов з ГУР упевнений, що Росія не зупиниться на Донбасі .

Раніше повідомлялося, що СБУ затримала зрадника, який зливав позиції ЗСУ, куди потім прилітали Іскандери: обвішаний іконами та леніним

Також у ЗСУ пояснили, у яких випадках потрібно брати дозвіл на виїзд за межі місця реєстрації: як отримати документи