1. Вже на початку війни від міфу про другу армію світу - армію рф, не лишилося й місця. Полонений рашист розповів, як вони потрапили у полон — не підготовлена до війни купка мародерів.

Відео оприлюднили у телеграм-каналі "Харків 1654". Спочатку окупант із захватом розповідає, як спрацювали воїни ЗСУ, та захопили їх у полон, а потім показана робота спецпідрозділу "Кракен", які дійсно відповідають словам окупанта, там працюють професіонали.

Робота ЗСУ. Фото: Telegram
Робота ЗСУ. Фото: Telegram

Одна моталига була на ходу, ми на неї застрибнули, 20 чоловік, поїхали через Вільхівку і нарвалися на ЗСУшників. Якийсь спец-підрозділ, тому, що вони працювали дуже добре, і почали нас обстрілювати. Ну вони не як ми, вони злагоджено працювали. Я не знаю, хто там саме був, ЗСУ чи азовці. полонений окупант.

Робота ЗСУ. Фото: Telegram
Робота ЗСУ. Фото: Telegram

Цікаво, що ті, хто вижили і не потрапили у полон також захопливо розповідають про бійців ЗСУ. Вони дивуються витримці та мужності. Не розуміють, що українці воюють за свою землю.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Робота ЗСУ. Фото: Telegram
Робота ЗСУ. Фото: Telegram

У ефірі рашистського каналу нещодавно прозвучала фраза про полонених українців - вони поводять себе зухвало, не бояться ні болі, ні чого. Це говорить про те, що орки знущаються та піддають тортурам українських полонених, але ті не здаються та гордо готові віддавати свої життя за свою рідну землю.

Нагадаємо, раніше ми писали, що волонтери з "Повернись живим" вигадали для ЗСУ новий пристрій, ворожі снайпери не страшні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти почали погрожувати військовим ЗСУ по телефону: яким повідомленням не можна ніколи вірити.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти почали проводити фейкові опитування в Херсонській області: готують до псевдореферендуму.