Чергова історія війни від російського окупанта, який хоче якнайшвидше потрапити додому. Він розраховував, що вони зможуть досягти поставленої мети за кілька днів, але вони виявилися бездарними.

Нове перехоплення розмови російського загарбника зі своєю матір'ю опубліковано на сторінці Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Наразі хлопець уже пошкодував про те, що вирушив воювати в Україну, але вже надто пізно. Саме тому він благає свою матір звернутися до прокуратури та всіх можливих інстанцій через неможливість отримати потрібні документи.

Також російський окупант поділився з матір'ю моментом, як вони виходили з підрозділом з оточення.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Ми з оточення вийшли. Усю ніч пішки йшли. Один підірвався на гранаті. Поранений поїхав. Один уперед пішов. Мене не зачепило, а його зачепило. Ми з оточення вийшли. Більше я нікуди не піду. Пішли вони на… (до біса) . Відправили нас як м'ясо" - розповідає похмурий загарбник.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

До речі, ця наївна душа, судячи з розмови, все ще думає про те, що зможе повернутись додому, і треба тільки щоб командир розповів про це вищому керівництву. Мабуть, він ще не усвідомлює, що в їхніх військах не вистачає людей і нікого просто так не відпускають. Саме тому у нього всього два шляхи - здатися в полон українським військовослужбовцям, або ж він вирушить додому в чорному пакеті.

Російський окупант. Фото: Telegram
Російський окупант. Фото: Telegram

Нагадаємо, що за чотири місяці повномасштабної війни було ліквідовано вже понад 36 тисяч окупантів. Також близько 100 тисяч отримали серйозні поранення.

Нагадаємо, що в "ДНР" окупанти незаконно утримують у "в'язницях" понад 10 тисяч маріупольців: катують і майже не годують, як у концтаборі

Раніше повідомлялося, що ЗСУ завдали понад 30 потужних ударів по базі окупантів у Мелітополі та залишили їх без техніки: у відповідь уже готуються провокації

Також, окупанти влаштували бійню за награбоване майно: "смертю хоробрих" впало 4 росіян, ще 10 отримали поранення