У мережі показали відео, на якому продемонстрували жителям Росії, що чекає окупантів в Україні, якщо вони не припинять відкривати вогонь. Намагалися взяти Вознесенськ.

Про це розповіли в новому сюжеті "Радіо Свобода", яке опублікували в YouTube. З ворогами України розмова тут коротка.

Боєць Збройних сил України з позивним" Призрак " розповів, що їм вдалося розгромити окупантів під Вознесенськом. Тепер ці загарбники поїдуть додому вантажем 200. При цьому, як він зазначив, вік більшості з них не більше 20 років.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Місцеві жителі зазначили, що ворог, який заїхав на територію району, нікого не шкодував. Військові ЗСУ відзначили тим же.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

За словами військового, після бойових дій, тіла окупантів валялися по всьому Вознесенському району, і не встигали їх збирати.

"Це ті, які хотіли наступати на Вознесенськ. Але їхня доля розпорядилася так, що тепер їдуть вантажем 200. По 20 років пацанам, молоді хлопці. Є ще, що збирати. Не встигаємо, так як їх було багато, і вони всі по периметру Вознесенського району лежать", – розповів військовослужбовець.

Військовий ЗСУ, фото: скріншот з відео
Військовий ЗСУ, фото: скріншот з відео

На ролику видно, що тепла окупантів просто лежать в пакетах, і навряд чи вони потрібні їх керівництву, адже Російська Федерація нещадно продовжує приховувати реальну кількість жертв. Понад 14 тисяч хлопців втратили життя, тому що їх президент захотів повоювати.

До слова, у п'ятницю, 18 березня окупанти завдали серйозного ракетного удару по Вознесенську.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський повідомив про укладення Єврокомісії щодо членства України в ЄС

Раніше повідомлялося, що українська телеведуча розповіла про найстрашніший момент у житті, зіткнулася з кадровцями віч-на-віч

Також, в Польщі дали жорстку відповідь на агресію Росії проти України і анонсували "дерусифікацію" економіки