Стало відомо, що в Запорізькій області російські окупанти оселилися в санаторії, де тепер щодня ведуть "бої" проти ЗСУ.

Про це повідомила українська розвідка, заявили у Запорізькій ОВА.

У такий спосіб вони намагаються уникнути реального протистояння з українськими захисниками, і вводять з себе "героїв війни".

Ховаються російські бійці, якщо їх так можна називати після всіх подій, в одному із санаторіїв Запорізької області поблизу Енергодару, де влаштовують фейкові бої з українськими військовими.

Техніка окупантів, фото: Facebook
Техніка окупантів, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Окупанти щовечора імітують бойові зіткнення з підрозділами Збройних Сил України. Під час таких вогневих зіткнень зазначений підрозділ росіян "знищує" ДРГ українців, їх плавзасоби та БпЛА. Про це вони гордо рапортують у своїх доповідях. ведення ними такої "героїчної" оборони своїх позицій різко зменшуються шанси використання їх підрозділу на лінії бойового зіткнення, де на них чекає справжній вогневий контакт з підрозділами ЗСУ та "героїчна" смерть", - йдеться у повідомленні.

Російський окупант, фото: скріншот з відео
Російський окупант, фото: скріншот з відео

Це так званий лайфхак від них, щоби не загинути на війні під час протистояння зі Збройними силами України. Проте, для них вкрай погані новини, адже додому цілими вони все одно навряд чи дістануться, і думати про це треба було понад 4 місяці тому.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

До речі, станом на 4 липня було ліквідовано вже понад 36 тисяч осіб особового складу окупантів.

Нагадаємо, що ЗСУ завдали точного удару по окупантам у Мелітополі.

Раніше повідомлялося, що радник голови ВП Зеленського Олексій Арестович назвав дату повернення окупованих територій

Також Віталію Кіму приготуватися? Пропагандисти проговорили про наступну мету в Україні