Мер Мелітополя надав актуальну інформацію щодо ситуації в місті та поділився успіхами ЗСУ в ліквідації російських окупантів.

Іван Федоров повідомив, що українські війська, в ніч на 3 липня, нанесли понад 30 ударів по одній з чотирьох російських військових баз у Мелітополі. Після інциденту окупанти намагалися вивезти вцілілу техніку, але в результаті обстрілу ворожий об'єкт був повністю знищений.

Всього солдати рф розмістили 4 військові бази в районі Мелітополя. За словами чиновника, таким чином окупанти хочуть сховатися за мирними людьми, як за живим щитом.

Окупанти. Фото: YouTube
Окупанти. Фото: YouTube

Є й хороші новини. Місцева влада активно продовжує евакуацію мирного населення до Запоріжжя. Тільки ось ворогові це не подобається, тому Федоров попередив, що найближчим часом можуть бути різні провокації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вони хочуть пустити поїзд з Мелітополя до Криму. Показати, що страждає мирне населення, руйнується міська інфраструктура. Ми знаємо всі ці провокації і те, як працює рашистська пропаганда теж", - сказав мер.

Федоров також розповів, що над містом затягнувся дим. Це палають склади на території української авіабази.

Пожежа на авіабазі в Мелітополі, фото місцевих жителів
Пожежа на авіабазі в Мелітополі, фото місцевих жителів

Раніше ми писали про те, що російські окупанти називають війну "вечіркою", і хваляться моторшними звірствами: "Коли ще я переріжу чоловікові горло"

Як повідомляв Знай.ua, ЗСУ показали,як підсмажують російських окупантів із нового озброєняя: б'ють точно в ціль

Також портал Знай.ua писав, що в "ДНР" окупанти погрожують зброєю і не відпускають додому випускників "МВС": відправляють на фронт як "м'ясо"