У Запорізькій обласній військовій адміністрації повідомили про ситуацію щодо російського вторгнення станом на 02.07.2022 - 129 доба.

У публікації в Телеграм зазначається, що захисники Запорізького краю утримують рубежі та дають гідну відсіч російським окупантам. На Запорізькому напрямку ситуація контрольована без суттєвих змін.

Проте, за інформацією української розвідки, на тимчасово окупованих територіях збільшується кількість збройних сутичок між окупаційними військами.

Російський окупант, фото: скріншот з відео
Російський окупант, фото: скріншот з відео

"Банальною причиною їх є міжетнічні конфлікти та розподіл награбованого майна українців. Під впливом алкогольного та наркотичного сп’яніння учасники конфліктів зі зброєю захищають награбоване.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Як розповіли у Запорізькій обласній військовій адміністрації поблизу населеного пункту Токмак, що тимчасово окупований ворогом, відбувся словесний конфлікт між військовослужбовцями рф який переріс у збройну сутичку.

В результаті цього конфлікту якої загинуло 4 та отримали поранення близько 10 російських окупантів, які, відповідно, зекономили трохи патронів українським військовим.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Скріншот з Телеграму
Скріншот з Телеграму

Нагадаємо, росіянин вкрав в Україні пральну машинку, але забув, що у його будинку немає водопостачання: ці кадри доводять до сміху

Також ми писали, воїн ЗСУ влаштував своїй мамі зворушливий сюрприз у її день народження: не бачила сина пів року

Нагадаємо, ЗСУ зуміли відбити окупантів з острова Зміїний - бігли на катерах і підривали техніку