Російські окупанти називають війну в Україні "вечіркою" і зізнаються, що їдуть воювати заради втілення своїх хворих та моторошних фантазій. Про це стало відомо з розмови окупанта з дружиною, яку вдалося перехопити Службі безпеки України.

У СБУ зазначили, що нове перехоплення стало одним із найжорстокіших за час війни. Так, російський окупант у розмові з дружиною називає вбивства українців "вечіркою" і ділиться кровожерливими фантазіями.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Ну це, я такий думаю, бл*ть - спробувати горло перерізати? Х*як, коротше ... Просто перерізав йому горло. Ну коли я ще людині горло переріжу?..", - ділиться окупант із дружиною.

У свою чергу, жінка трохи дивується словами чоловіка, але потім заливається сміхом. Сам окупант просить дружину мовчати і нікому не розповідати про його злочини.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Втім, СБУ вже задокументувала всі звірства російського окупанта і незабаром про них дізнається весь світ, а злочинець отримає заслужене покарання за все, що скоїв на українській землі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "запасного" президента Росії Дмитра Медведєва зачепили європейські санкції, знову загрожує війною миру.

Також наш портал інформував, після успішного контрнаступу на Зміїний секретар РНБО Данилов натякнув про наступний "жест доброї волі": "Де там наш..."

Крім того, наш портал повідомляв, "захопити Литву за 3 дні" від авторів "взяти Київ за 2 дні": російські пропагандисти поділилися новими "вологими мріями".