Глава Міністерства закордонних справ Латвії Едгар Рінкевичс потролив Марію Захарову після випаду на адресу України і зробив це фразою путіна. Дипломат посміявся з шанувальниці путінського режиму на своїй сторінці у соцмережі twitter.

Днями стало відомо про внесення українського борщу до списку спадщини ЮНЕСКО. У росії, як завжди, не змогли втримати мову за зубами і посипалися критикою через це рішення. Зокрема, своє невдоволення висловила представниця Міністерства закордонних справ росії Марія Захарова.

Марія Захарова, фото: скріншот з відео
Марія Захарова, фото: скріншот з відео

На інцидент відреагував глава МЗС Латвії Едгар Рінкевичс та гарно поставив Марію Захарову на місце. Він відповів на випади представниці Росії словами путіна, які він говорив перед війною щодо України.

Скрін twitter
Скрін twitter

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Подобається — не подобається, терпи, моя красуня", - відповів Едгар Рінкевичс на обурення Захарової.

Варто нагадати, що незадовго до повномасштабного вторгнення в Україну путін цими словами відповів на слова Володимира Зеленського, який заявив, що йому не подобається жоден пункт "Мінських угод".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "запасного" президента Росії Дмитра Медведєва зачепили європейські санкції, знову загрожує війною миру.

Також наш портал інформував, після успішного контрнаступу на Зміїний секретар РНБО Данилов натякнув про наступний "жест доброї волі": "Де там наш..."

Крім того, наш портал повідомляв, "захопити Литву за 3 дні" від авторів "взяти Київ за 2 дні": російські пропагандисти поділилися новими "вологими мріями".