Російські пропагандисти вперше почали говорити правду та визнали повний провал війни проти України. Про це заявили в ефірі одного із російських телеканалів.

Російські пропагандисти, які ще в лютому були впевнені, що Київ та всю Україну вдасться захопити за лічені дні, раптово усвідомили, що їхня "спецоперація" з тріском провалилася.

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

Так, в ефірі передачі на каналі "росія 1" один із пропагандистів раптово визнав, що окупанти так не змогли нічого спланувати, а тактика із захоплення України виявилася "ідіотською".

"Спланувати нам нічого нормально не вдалося, цілі у нас виявилися завищеними, розрахунки наші виявилися невірними, тактика наша виявилася ідіотською", - сказали в ефірі пропагандистської передачі.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто зазначити, що подібну риторику практично не можна почути на пропагандистських телеканалах. Здебільшого там хизуються погрозами у бік України, НАТО та всього цивілізованого світу. Останнім часом росія активно загрожує Литві і навіть будує плани щодо її захоплення через заборону транзиту санкційних товарів до Калінінграда.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "запасного" президента Росії Дмитра Медведєва зачепили європейські санкції, знову загрожує війною миру.

Також наш портал інформував, після успішного контрнаступу на Зміїний секретар РНБО Данилов натякнув про наступний "жест доброї волі": "Де там наш..."

Крім того, наш портал повідомляв, "захопити Литву за 3 дні" від авторів "взяти Київ за 2 дні": російські пропагандисти поділилися новими "вологими мріями".