Російські загарбники влаштовують бунти та відмовляються виконувати накази командування. Про це розповів окупант у розмові з матір'ю, яку вдалося перехопити українській розвідці. Розмову опублікували на сторінці Головного управління розвідки Міністерства оборони України у facebook.

Син-окупант розповів матері, що написав рапорт на звільнення з армії, а також рапорти написали інші бійці з його підрозділу. За його словами, практично всі відмовилися від служби.

російські окупанти. Фото: скриншот Youtube
російські окупанти. Фото: скриншот Youtube

"Там одному полкану (полковнику). Стопка у нього здорова набралася. Тільки можу сказати – це точно. Усі практично написали відмову. Учора сказали, що до штабу армії віддадуть, а там буде видно", - каже загарбник.

У відповідь мати заявила, що також залишала звернення на сайті Міноборони і у разі відсутності відповіді готова звертатися до військової прокуратури та шукати юриста, щоб повернути сина. Син у свою чергу заявив, що це не знадобиться і все вирішиться само собою, додавши, що майже всі в армії бунтують та саботують накази.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Не треба наймати. Зараз все вирішимо. Народ уже все – бунтує. Відмовляється виконувати накази", - сказав він.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "запасного" президента Росії Дмитра Медведєва зачепили європейські санкції, знову загрожує війною миру.

Також наш портал інформував, після успішного контрнаступу на Зміїний секретар РНБО Данилов натякнув про наступний "жест доброї волі": "Де там наш..."

Крім того, наш портал повідомляв, "захопити Литву за 3 дні" від авторів "взяти Київ за 2 дні": російські пропагандисти поділилися новими "вологими мріями".