Президент Білорусі продовжує показувати свою відданість путіну і закликав пострадянські країни зблизитися заради збереження суверенітету.

Таку заяву він зробив у своєму новому відеозверненні, що приурочено до ІХ Форуму регіонів Білорусії та Росії, що проходить у місті Гродно.

Мабуть, на білоруського "легітимного" знову натиснув його найближчий друг путін, і йому довелося звернутися до світу. Йшлося про пострадянські країни.

Олександр Лукашенко, фото: вільне джерело
Олександр Лукашенко, фото: вільне джерело

За словами Олександра Лукашенка, якщо вони хочуть зберегти свій суверенітет та незалежність, їм потрібно стати ближчими до Союзної держави Білорусі та Росії.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Сьогодні країни пострадянського простору мають бути щиро зацікавлені у зближенні із Союзною державою, якщо, звісно, ​​вони хочуть зберегти свої суверенітет та незалежність" - каже у своєму новому зверненні диктатор.

Путін і Лукашенко, скріншот: Youtube
Путін і Лукашенко, скріншот: Youtube

Діяти і об'єднуватися він закликав уже зараз, адже в іншому випадку "нас завтра може не бути". Хочеться наголосити на цій фразі, адже весь світ сподівається сьогодні, що ці дві держави незабаром перестануть існувати, зокрема з нинішнім урядом.

Раніше мережею ходила інформація від військових експертів про ліквідацію Олександра Лукашенка лідером Кремля. Це може статися в тому сценарії, якщо він відмовиться вступати у війну проти України, про що вже давно так просить путін. Сили окупантської армії закінчуються, і вони просять про допомогу.

Нагадаємо, що в Херсоні окупанти вкрали металеві "їжаки" і замінили дерев'яними: під стать фанерним білоруським танкам

Раніше повідомлялося, що ціла сім'я з Одеси встала на захист Батьківщини після початку війни: жінки-волонтери, Чоловіки-на фронті

Також, подружжю з Херсона вдалося вибратися з окупації, і вдихнути "повітря свободи"