Відбувся черговий обмін полоненими, завдяки якому додому повернулися 144 українських захисників.

Про це інформують у Головному управлянні розвідки Міноборони. У повідомленні йдеться про звільнених 144 українців з лещат рашистів. Серед звільнених - більшість захисники "Азовсталі", зокрема й військові полку "Азов".

Бійці з Азовсталі. Фото: Youtube
Бійці з Азовсталі. Фото: Youtube

Це найбільший обмін з початку повномасштабної війни, розпочатої РФ проти України.

Проведено черговий обмін полоненими, завдяки якому додому повернулись 144 українських захисники. Це найбільший обмін від початку повномасштабного російського вторгнення. З-поміж звільнених – 95 оборонців "Азовсталі". Серед них – 43 військовослужбовці полку "Азов". Повідомляють у ГУР

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Щодо тих, кого звільнили - 59 бійців Національної гвардії, 30 – Військово-морських сил, 28 – Збройних сил України, 17 – Державної прикордонної служби України, 9 – Територіальної оборони, 1 – Національної поліції України.

Бійці з Азовсталі. Фото: Youtube
Бійці з Азовсталі. Фото: Youtube

Також повідомляють, що найстаршому зі звільнених виповнилось 65 років, наймолодшому – 19.

Повідомляється, що більшість з тих, кого вдалося визволити мають складні поранення, вогнепальні, осколкові, травми від вибухів та опіки різної важкості. Наразі українські захисники отримують невідкладну психологічну та медичну допомогу. А координаційний штаб продовжує роботу над поверненням усіх полонених.

Нагадаємо, ми писали, що путіну лишилось не довго, легіонери з "Свободи России" пригрозили Кремлю.

Як повідомляв "Знай.ua" Чмоня поїде додому: нехай радіє і більше не бере зброю до рук.

Також "Знай.ua" інформував, що десантники знищили цілу базу ворожої техніки - ховалися між будинками в українському селі.