Весь цивілізований світ стоїть на боці України, адже знають, що з себе представляє Україна. Цього разу свою історію розповів громадянин Афганістану, який зараз бореться на фронті з російськими окупантами.

Спеціальний сюжет про військового опублікований на сторінці Військового Телебачення України.

Сам "Джонні" родом з міста Кабул, і в Україну приїхав ще в 1998 році. Разом з нами він боровся за свободу, пройшов Майдан, АТО, ООС, і зараз знову боронить свій новий будинок від російського зла.

Військовий "Джонні", фото: скріншот з відео
Військовий "Джонні", фото: скріншот з відео

24 лютого, як тільки все почалося, чоловік відправив свою сім'ю в безпечне місце, а сам пішов у військкомат. У черзі довелося стояти практично 9 годин, після чого підписав контракт на три роки.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Для мене це важливо. Головне, щоб у мене була можливість захистити свій будинок. Вже коли мені дали зброю, і ми 2-3 дні сиділи на розміщенні, я бачив, що черга ве одно триває. Це мене дуже сильно мотивувало, і я дуже пишаюся, що такий сильний народ, і я перебуваю серед них" - говорить "Джонні".

Військовий "Джонні", фото: скріншот з відео
Військовий "Джонні", фото: скріншот з відео

Через якийсь час чоловік записав відеозвернення до солдатів Російської Федерації, а зокрема до мусульман, щоб ті відмовилися сюди їхати, так як вони тут знайдуть тільки смерть.

Військовий "Джонні", фото: скріншот з відео
Військовий "Джонні", фото: скріншот з відео

Тепер весь світ дійсно дізнався, що таке Україна і українці, і чоловік неймовірно гордий, що має можливість перебувати поруч з такими сильними побратимами.

Нагадаємо, що Олексій Арестович висловився про останні рішення світових лідерів, з Росією вже ніхто не хоче домовлятися

Також, Польща приєдналася до флешмобу зі збору коштів на БПЛА для ЗСУ: не гірше литовців і українців

Раніше повідомлялося, що Європа убезпечить Україну від ядерної загрози Кремля, поставка спорядження вже почалася