Широкомасштабна війна росії проти України триває понад чотири місця, речник СБУ, Артем Дехтяренко, розповів про контррозвідувальні заходи, які мають забезпечити Україні перемогу над окупантом.

У великому інтерв'ю для Главком, Дехтяренко зазначив, що після того, як плани рф захопити Київ за три дні обвалилися, на тих територіях, які вдалося окупувати путін прагне якомога швидше легітимувати окупантів. А також тримає на короткому повідку так званих "сплячих агентів", які мали б спрацювати у разі виникнення необхідності.

Артем Дехтяренко. Фото: скриншот Youtube
Артем Дехтяренко. Фото: скриншот Youtube

Дехтяренко зазначає, що контррозвідка працює на упередження.

Нещодавно затримали одного з ідеологів "Миколаївської народної республіки". Навіть на неокупованій території досі перебувають люди, що є "сплячими агентами", які чекають спеціального часу та вказівок. Але ми діємо на випередження, аби цього не відбулося. Артем Дехтяренко

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Щодо зрадників у самій структурі, то Дехтяренко заявляє, таких в СБУ вкрай мало. Щодо претензій в захисті території Херсонської області від прямої російської агресії і те, що ворогу так швидко вдалося її окупувати, на думку речника СБУ це стосується більшої кількості державних структур, які мають відповідний функціонал, а не Служби безпеки.

Наразі рф активно використовує увесь арсенал інформаційної війни у боротьбі проти України, намагаючись серед іншого дискредитувати й українські безпекові структури. Тож інформаційні "вкиди" відносно окремих осіб можуть бути одним з проявів цієї стратегії. зазначив речник Служби безпеки

Наразі рф активно використовує увесь арсенал інформаційної війни у боротьбі проти України, намагаючись серед іншого дискредитувати й українські безпекові структури. Тож інформаційні «вкиди» відносно окремих осіб можуть бути одним з проявів цієї стратегії.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти перетворили на страшного привида ще одне квітуче місто України.

Як повідомляв "Знай.ua" дивом виживший на крейсері "Москва" моряк відправився воювати на Донбасі, але в перший же день потрапив у полон.

Також "Знай.ua" інформував, що з російського полону звільнили захисників "Азовсталі".