Радник Офісу Президента Михайло Подоляк прокоментував рішення НАТО вважати загрозою всього світу.

Після того, як на саміті НАТО було визнано росію найбільшою загрозою, Михайло Подоляк зробив коментар у своєму Twitter, зазначаючи, що починаючи повномасштабну війну путін припустився двох фатальних помилок.

Михайло Подоляк, фото: Twitter
Михайло Подоляк, фото: Twitter

"Україна повинна перемогти військовим шляхом", "Росія загрожує всьому світу" – головні думки саміту НАТО. Перша фатальна помилка Путіна – недооцінка України, друга – Європи. Сьогодні можна з упевненістю сказати: західні лідери рішучі як ніколи, Росія отримає жорстку відсіч. Михайло Подоляк

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У коментарях думки з приводу саміту НАТО розділилися:

"Нехай вони убезпечать нас, щоб ми виграли військовим шляхом. Не можуть закрити небо, хай дають літаки та ППО. Чи не беруть участь самі, нехай діляться наступальним озброєнням. А те, що 🇺🇦 має перемогти і рф, це загроза всьому світу, ми знали ще з 2014 року", "Шкода що до цього здавалось би очевидного висновку світ дійшов ціною життів наших дітей та мирних людей", - пишуть у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що повістки через "Дію", Михайло Федоров відповів на важливе для українців питання.

Як повідомляв "Знай.ua" Міноборони анонсує купівлю цілої партії безпілотників "байрактарів" та зведення заводу з виробництва цих "пташок".

Також "Знай.ua" інформував, що Михайло Подоляк відповів на закиди Пєскова закінчити війну до кінця доби.