Росія почала повномасштабну війну понад чотири місяці тому. Нещодавно голова путіна, пєсков заявив, що війну можна завершити до кінця доби, якщо Зеленський складе зброю та погодиться на умови рф.

У Офісі Президента відреагували на заяву пєскова. За словами радника глави ОП Михайла Подоляка, Москва дійсно може завершити війну, якщо її керівництво раптом стане адекватним.

Михайло Подоляк, фото: скріншот з відео
Михайло Подоляк, фото: скріншот з відео

Знову Z-ультиматуми? Не Україна почала цю війну, щоб припинити її "за наказом". Закінчити війну можуть в Москві будь-який момент, просто повернувшись до адекватності: перестати відправляти ракети по містах, відвести війська і відмовитися від "ядерної пропаганди" Михайло Подоляк

Михайло Подоляк, фото: скріншот з відео
Михайло Подоляк, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Ультиматум песков висунув 28 червня. Нагадаємо, що рф мріє, щоб Україна склала зброю, та визнала російськими захоплені території Крим та Донеччину з Луганщиною, та так звана демілітаризація та так звана денаціоналізація.

Раніше Володлимир Зеленський під час включення у засідання країн "Великої сімки" заявив, що час для перемовин з рф ще не настав. Михайло Подоляк на початку травня заявив, що переговорний процес з росією наразі знаходиться на паузі, через неспроможність російської сторони адекватно поводитися та конструктивно розмовляти.

Нагадаємо, ми писали, що через путіна весь світ опинився знову на порозі світової війни.

Як повідомляв "Знай.ua" Віталій Кім проговорився про те, чи хотілося все кинути через злість на окупантів.

Також "Знай.ua" інформував, що СБУ впіймала коригувальника вогню по Яворівському полігону.