Російські окупанти зараз роблять все можливе для того, щоб отримати уявні успіхи в Україні. Вважають, що програш не тільки призведе до краху системи, а до повного краху країни Росія в цілому.

Про це в інтерв'ю виданню Financial Times заявив начальник ГУР МО України генерал-майор Кирило Буданов.

На сьогоднішній день лінія фронту розтягнулася на 2400 кілометрів, і це рівно стільки, скільки утримував під час Другої світової війни СРСР проти нацистської Німеччини.

Кирило Буданов. Фото: Youtube
Кирило Буданов. Фото: Youtube

"Тоді Радянський Союз отримав із Заходу набагато більше військової підтримки. Заходу потрібно надавати допомогу більш серйозно, інакше війна затягнеться довше і буде мати великі витрати для України і світу. Перші ознаки голоду в Африці стали можливі через морську блокаду Росією чорноморських портів і перешкоджання постачанню українського зерна"- йдеться в заяві Кирила Буданова.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Карта бойових дій, фото: вільне джерело
Карта бойових дій, фото: вільне джерело

Західні експерти говорять про те, що російські війська постійно деградують, а також сильно деморалізовані. В українській розвідці погоджуються з такою думкою.

Вони зараз хочуть отримати будь-яку перемогу, щоб зробити видимість успіху для народу. Якщо цього не станеться, а точніше коли цього не станеться, їх становище буде вкрай поганим.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Якщо Росія зараз визнає, що не змогла перемогти Україну, це буде не крах системи, це буде крах державності. Тому російська армія буде змушена битися до кінця. У них немає іншого виходу"- продовжив Кирило Буданов.

Нагадаємо, що СБУ викрила злочинця, пособника "русского міра", здавав позиції ВСУ і готувався зайняти чільне місце в новій квазіреспубліці

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський попередив, що не стане довго міркувати в разі нових загроз

ТАКОЖ, СБУ викрила черговий фейк від росіян про "героїчний" вчинок окупанта