Стало відомо про те, що прем'єр-міністри Великобританії і Канади вирішили записати своє звернення до українців і Володимира Зеленського. Продовжать підтримувати країну.

Відео опублікувала прес-служба Даунінг-стріт, а записали його під час саміту G7, що зараз проходить в одному з міст Європи.

Борис Джонсон і Джастін Трюдо співпереживають країні, яка зіткнулася з російською агресією, і тому записали чергове відеозвернення, де назвали Володимира Зеленського не просто своїм колегою, а й другом, який веде свій народ у героїчній боротьбі.

Джастін Трюдо, фото: скріншот з відео
Джастін Трюдо, фото: скріншот з відео

Канадський прем'єр-міністр Джастін Трюдо каже, що українці б'ються як герої не тільки за території, а й за принципи, які об'єднують демократію, верховенство права, суверенітет, і звичайно ж територіальну цілісність.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Борис Джонсон знову підтвердив свою відданість, і запевнив, що підтримка не припиниться аж до дня Перемоги. Будуть посилюватися санкції на пов'язаних з Путіним людей, а також посилиться тиск на країну в цілому.

Борис Джонсон, фото: скріншот з відео
Борис Джонсон, фото: скріншот з відео

"Наше послання тобі, Володимире, і народу України - ми віддаємо честь вашій боротьбі. Ми віримо, що вона цілком і повністю законна і важлива для світу. Ми підтримуємо Вас і будемо стояти з вами. Слава Україні!" - сказав Джонсон.

"Героям слава!"- відповів українською Трюдо.

Нагадаємо, що саміт Великої сімки проходить в горах Баварії з 26 по 27 червня, і в перший день її роботи була анонсована заборона на імпорт російського золота.

Саміт країн "Великої сімки". Фото: скриншот Youtube
Саміт країн "Великої сімки". Фото: скриншот Youtube

У своїй підсумковій заяві країни повинні будуть оголосити про безстрокову підтримку України, і це багато чого варте.

Нагадаємо, що лідери G7 публічно висміяли російського диктатора Путіна

Раніше повідомлялося, що 75% часу доби під землею, рятуючись від "фосфору" і артобстрілів — ЗСУ показали тактику російських загарбників

Також, в ГУР відповіли, Чи може Білорусь самостійно напасти на Україну і як це відіб'ється на правлінні Лукашенка