Стало відомо про те, що російські окупанти в найближчі кілька тижнів будуть розраховувати на свої резервні сили. Хочуть домогтися будь-яких успіхів, щоб порадувати диктатора путіна.

Про це стало відомо завдяки новим даним від британської розвідки, що опубліковані на сторінці місцевого Міністерства оборони в соціальній мережі Twitter.

На даний момент стає все більше зрозуміло, що російська армія залежить від резервних сил, однак, незважаючи на повний дефіцит резервістів, Кремль не хоче поки що розглядати питання про повну мобілізацію населення. Це грає на руку Україні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Основним напрямком операцій РФ залишається Сєвєродонецько-Лисичанська кишеня. Також рф зараз намагається набрати обертів на Ізюмському напрямку. Але ЗСУ продовжують утримувати оборону на цій ділянці, ефективно використовуючи лісисту місцевість" - йдеться в повідомленні під постом.

Російські резерви, до слова, складаються з декількох компонентів. До перших входять резервісти-добровольці, які працюють за сумісництвом, і розгортають цілі підрозділи для виконання завдань у тилу. Також існує у них людський мобілізаційний ресурс, який складається з ветеранів, що служили в регулярній армії за останні п'ять років.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

З усіх цих даних стає зрозуміло, що війна в Україні приносить проблеми не тільки нам, а й самим окупантам, однак, чому вони продовжують це робити - незрозуміло. Сподіваємося, що зовсім скоро Путін схаменеться, що малоймовірно, або ж західні партнери нададуть Україні необхідну кількість зброї для контрнаступу.

Мобілізація. Фото: Youtube
Мобілізація. Фото: Youtube

Нагадаємо, що російські окупанти в сутичках з ЗСУ кидають техніку і боягузливо тікають: боєць з позивним "Рижик" поділився історією з фронту

Раніше повідомлялося, що в Пентагоні пояснили навіщо ЗСУ відходять від Сєвєродонецька: "Росія була змушена переглянути свої початкові плани"

Також, Українка Валерія розповіла, як змінилося життя після початку війни: довелося взяти в руки зброю