Стало відомо про те, що російські пропагандисти знову придумали легенду про те, який поганий Захід, і які вони "рятувальники" всього світу.

Цього разу представник Міністерства закордонних справ рф Марія Захарова розповіла про нібито підготовку Великої Британії до ядерної війни з Російською Федерацією. Новий пост був розміщений в її особистому Telegram-каналі.

У них в уряді люблять робити різні вкидання за допомогою соціальних мереж. То Дмитро Медведєв відзначився, то ось зараз представники Міністерства закордонних справ.

Марія Захарова, фото: скріншот з відео
Марія Захарова, фото: скріншот з відео

На її думку, підготовка до ядерної війни, яка нібито готується Великобританією, повинна відвернути увагу від проблем всередині держави.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Британський істеблішмент не втомлюється готуватися до ядерного апокаліпсису, придумуючи неіснуючі заяви Росії на цей рахунок. Це зручна тема, яка покликана відвернути увагу від внутрішньополітичного краху британської монархії в світлі нескінченних змов, криз і просто корупційних скандалів", — сказано в повідомленні під постом.

Марія Захарова, фото: скріншот
Марія Захарова, фото: скріншот

Марія Захарова зазначає, що вони готувалися до цього давно, і в якості доказів навела заяву заступника міністра оборонного відомства Великобританії Джеймса хіпі, який стверджував про можливе застосування Росією ядерної зброї по території України, і що вони готові дати відповідь, у разі необхідності.

Для чого російські пропагандисти активно зайнялися такою пропагандою - ніхто не знає, однак, найближчим часом варто бути акуратніше, і ні в якому разі не ігнорувати повітряні тривоги.

ядерна зброя
ядерна зброя

Нагадаємо, що росіян, які проти війни, почали кошмарити на батьківщині: без грошей і роботи

Раніше повідомлялося, що російські окупанти в сутичках з ЗСУ кидають техніку і боягузливо тікають: боєць з позивним" Рижик " поділився історією з фронту

Також, У Пентагоні пояснили навіщо ЗСУ відходять від Сєвєродонецька