С відомо про те, що в Росії знову зляться через переваги української армії. Обрушилися з критикою на захід після поставок озброєння.

Про це стало відомо після промови офіційного спікера Міністерства закордонних справ рф Марії Захарової. Вона виступила в ток-шоу одного з федеральних каналів, де агресивно висловилася про постачання зброї.

Захарова, фото росСМИ
Захарова, фото росСМИ

Кремль вкрай турбує та думка, що Захід ігнорує Російські загрози, і продовжує нарощувати поставки передового озброєння Україні.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Після цього вона почала вимагати мирних переговорів, адже в такий спосіб ніякого миру досягти буде неможливо. Це вони натякають на те, щоб українські військові склали зброю, поки їх землі бомбить і розстрілює окупантська армія.

Пропагандисти. Фото: скрін youtube
Пропагандисти. Фото: скрін youtube

Мені здається, вони, ніби закусивши вудила, просто змагаються, хто більше поставить озброєнь і всього того, з чого можна вбивати, в Україну! Якщо за мир, треба стимулювати переговори, а не постачання озброєння» - говорить Марія Захарова. На її думку в такий спосіб світ просто ескалують ситуацію, і ніякого перемир'я не хоче.

При цьому, чомусь вона вирішила не враховувати того факту, що саме російська влада прийняла рішення вторгнутися в Україну, і принести в життя громадян розруху.

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

"Якщо хтось наміриться втрутитися в події, що відбуваються з боку, наша відповідь на зустрічні удари буде блискавичною і швидкою. У нас є всі інструменти... ми ними хвалитися не будемо, ми будемо їх використовувати" - підсумувала жінка.

Нагадаємо, що на заміну Шарію в український YouTube "увірвалася" Стара пропагандистка Монтян

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі незабаром може загинути 100 тисяч мирних громадян: причина далеко не в обстрілі

Також, радник глави офісу Президента Михайло Подоляк відреагував на чергові брехливі факти російської влади.