На думку керівника "Білого легіону" Сергія Бульби, Лукашенко може залучити до війни проти України від 12 до 15 тисяч білоруських військовослужбовців.

Таку заяву білоруський опозиціонер, командир організації "Білий легіон" зробив під час ефіру телеканалу "Еспресо".

Бульба вважає, що Лукашенко може задіяти проти України три бригади Сил спеціальних операцій білоруської армії, які є найбільш боєздатними. Регулярно ведуться навчання з російськими військовими.

Білоруські війська, фото з вільних джерел
Білоруські війська, фото з вільних джерел

Чисельність цих військ в Білорусії становить понад 9 тисяч осіб. Крім того, на думку опозиціонера, Лукашенко може залучити і 120-у гвардійську стрілецьку бригаду.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

лукашенко. Фото: Telegram
лукашенко. Фото: Telegram

Бульба стверджує, що президент Білорусі виконує всі накази кремля, перетворившись на гауляйтера путіна. Він, як і всі інші, не вірить в те, що Лукашенко не причетний до жахів, які кояться в Україні.

"Ми ж бачимо, що він займається виправданням дій Путіна. Коли він говорить про те, що білоруська армія не брала і не бере участі у війні проти України і це його заслуга, це викликає дуже великі сумніви. Оскільки відразу після зустрічі Лукашенка і Путіна в Санкт-Петербурзі з території Білорусі полетіли ракети в Україну", - пояснив Бульба.

Раніше ми писали про те, що ЗСУ успішно знищили командний пункт окупантів в Ізюмі: перша жертва HIMARS, працює на "ура"

Як повідомляв Знай.uа, Олексій Арестович готує гарненького "прочухана" окупантам за випущені ракети по Києву: "Кремлівські дурики"

Також портал Знай.uа писав, що російські окупанти в сутичках з ЗСУ кидають техніку і боягузливо тікають: боєць з позивним "Рижик" поділився історією з фронту