Стало відомо про те, що Збройним силам України знову вдалося ліквідувати чергового командира. Він очолював зенітно-ракетний взвод окупантів, а тепер відправиться додому в мішках.

Про це в Twitter повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан з позивним "Штірліц".

Українські військові продовжують на відмінно справлятися з поставленими завданнями, і ліквідували ще одного командира окупантських військ. Цього разу мова пройшла про старшого лейтенанта Іллю Мазаєва, який отримав позивний "Мазай". До своєї загибелі о командував зенітно-ракетним взводом загарбників.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Загиблий командир був відомий як автор популярної серед пропагандистів книги"їх там немає". Його смерть офіційно підтверджена навіть російським командуванням.

"Командир зенітно-ракетного взводу старший лейтенант Ілля Мазаєв "Мазай", автор книги "їх там немає" продовження своєї історії вже не напише. Офіційно денацифікований і демілітаризований. Слава Нації! Смерть ворогам", - написав офіцер Анатолій Штефан.

Ліквідований командир рф, фото: Twitter
Ліквідований командир рф, фото: Twitter

До своєї загибелі він був найманцем ПВК "Вагнер", і брав участь у війнах як в Сирії, так і в Лівії. Якщо там йому пощастило вийти сухим з води, то в Україні ЗСУ впоралися з ним за дві секунди. Тепер, його відправлять додому до рідних, але вже в іншому стані.

Ліквідований командир рф, фото: Twitter
Ліквідований командир рф, фото: Twitter

І так буде з кожним окупантом, який вирішить, що має право зайти на чужі землі з метою захоплення.

Нагадаємо, що студент-воїн ЗСУ захистив наукову роботу просто з передової

Раніше повідомлялося, що в Херсоні ліквідували чергового колаборанта – загинув на місці

Також, російський окупант розповів про "трофеї" після мародерства в Україні, і засудив людей з совістю