Бійці ЗСУ ліквідували особовий склад підрозділів морпіхів РФ, які готувалися до штурму Одеси. Радісною новиною поділився спікер оперативного штабу Одеської обласної Військової адміністрації Сергій Братчук на своїй сторінці в facebook.
Російські окупанти роблять все нові спроби просунуться далі по території України, але бійці ЗСУ припиняють всі їхні спроби. Так, з'явилася чергова радісна новина. Українські захисники знищили особовий склад підрозділів морпіхів РФ, які повинні були штурмувати Одесу. ВСУ розгромили їх під Миколаєвом і Маріуполем.

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

"Почасти той особовий склад, який намагався на початку Великої війни висадитися тут у нас, на одеському узбережжі, знищений і гниє під Миколаєвом і Маріуполем. А залишки морських піхотинців - це вже на корм бичкам. Але щось почав переживати за Бичків, щоб не отруїлися", - зазначив Сергій Братчук.

Раніше Знай писав, знищенням Маріуполя керує "улюбленець Путіна" генерал-полковник Михайло Мізінцев: "Це він наказав бомбити пологовий будинок". До цього генерал-полковник керував операцією в Сирії.

Також ми писали, Путін намагається приховати свій провал: британська розвідка вказала на цікавий момент. Стало відомо, з якої причини в Росії вирішили застосувати надзвукову зброю проти України.

Нагадаємо, російські чоловіки скупили в магазинах гігієнічні прокладки і продають їх втридорога: жінки проклинають "підприємців". Російські жінки негативно сприймають бажання співгромадян нажитися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще