Ексватажок бойовиків в "ДНР" Ігор Гіркін знову зайнявся деморалізацією російської армії. Вважає, що з таким підходом їм ніколи не бачити перемоги.

Про це він розповів у своєму блозі, який останні кілька місяців почав вести більш активно.

Під критику потрапило напрочуд не українське суспільство і командування, а саме керівництво росіян. Такий висновок ним був зроблений в контексті боїв у Сєвєродонецьку. За словами бойовика, захоплення даного населеного пункту не принесе ніяких успіхів, крім сумнівних "тактичних перемог".

"Ніякими тактичними перемогами війни не виграються. Можна взяти ще десять Сєвєродонецьків, але війна від цього виграна не буде. Для виграшної війни треба розгромити Збройні сили противника, позбавити їх здатності до опору. А штурмувати фортецю за фортецею-це нічого не дасть. Крім величезних втрат з обох сторін", - висловився окупант.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Затяжну війну з Україною Росія програє, і так вважають навіть колишні шанувальники Путіна. Це можна помітити вже зараз, так як ВСУпочали отримувати озброєння від західних партнерів, і звільняти території.

Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот з відео
Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот з відео

За цей період на дно йтиме і російська економіка.

"Рано чи пізно", зазначив терорист, стримувані російським керівництвом інфляція, падіння виробництва і так далі відбудеться.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Всі ці проблеми у росіян грають тільки на руку Україні. Люди хотіли жити далі спокійно, але були втягнуті в цю цинічну війну.

Нагадаємо, що командувач обороною Києва Олександр Павлюк пояснив, від чого залежить безпека столиці

Раніше повідомлялося, що імперіалізм Путіна зробив з Росії ізгоїв - на паузі через санкції найпрогресивніші проекти

Також, ви думали, що чули всі? Постпред росіян в ООН зумів здивувати маячнею