Стало відомо про те, що російські окупанти в Мелітополі збираються ввести публічні страти. Повертаються в часи Середньовіччя.

Про це повідомив мер міста Іван Федоров під час чергового інтерв'ю для телемарафону днями.

Росіяни знову пробили дно, і продовжують залякувати людей на тимчасово окупованих територіях. Їм, як відомо, абсолютно плювати на життя громадян, і вони готові піти на все, що накаже їм командування.

Іван Федоров. Фото: скриншот Facebook
Іван Федоров. Фото: скриншот Facebook

Де їх вербують і цьому вчать-незрозуміло, але іноді здається, що якась школа у них всередині країни є.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В останні дні, як зазначив мер міста, сильно почастішали випадки викрадений я людей. Ось, наприклад, під час служби на центральній площі вони забрали з собою пастора, і яка його доля зараз - невідомо. Разом з ним у невідомому напрямку забрали ще кількох активістів.

Мітинг у Мелітополі, скріншот: Youtube
Мітинг у Мелітополі, скріншот: Youtube

"Вони хочуть зробити так, щоб ніхто не пручався. На підтвердження цьому йде Заява чергове гауляйтерів вже на центральних каналах російської пропаганди про те, що вони пропонують ввести на тимчасово окупованих територіях смертну кару. Цілком очевидно, навіщо вони це роблять. Вони не отримали підтримки, і тому сьогодні роблять геноцид проти нашого народу" - каже Іван Федоров.

Смертна кара стала для них наступним етапом, так як Мелітополь та інші захоплені росіянами території - це Україна, і ніхто не хоче жити з ганебним паспортом.

Нагадаємо, що миколаївські морпіхи готуються до Херсонського" референдуму " знищуючи окупантів: мінус командно-спостережний пункт

Раніше повідомлялося, що Дмитро Кулеба нагадав світу про мотивацію ЗСУ на полі бою, готові стояти до кінця

Також, історія полку "Азов" , і чому російські пропагандисти намагаються зробити з них неонацистів