Стало відомо про те, що в Мелітополі "партизани" вбили російських військових високого рангу. Всі, хто наважується напасти на чужі землі, отримує по заслугах.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Запорізької обласної Військової адміністрації.

Справа в тому, що раніше тимчасово окупований Мелітополь вже називали центром партизанського руху, і ось, зараз їм вдалося ліквідувати російських військових високого рангу. Перед цим місцеві патріоти вже здійснили понад 20 успішних операцій.

Сталося це в районі теплотраси будинку №52 по вулиці Героїв України. Представники колаборантів приїхали на місце, а потім звідти відвезли два тіла в пластикових пакетах. Окупанти при цьому намагаються приховати цей інцидент.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Є інформація, що "народні месники" допомогли відправитися на той світ двом рашистам високого рангу. Окупаційна влада, ясна річ, замовкла. Пропагандистські ЗМІ Путіна як в рот води набрали", - сказано в повідомленні.

Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube
Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube

До слова, не так давно з'явилася інформація про те, що росіяни почали звозити в Мелітополь своїх людей, які за допомогою пропаганди повинні будуть нав'язати людям кілька важливих повідомлень.

У голови громадян намагаються донести абсолютно брехливі думки про те, що "українська влада здала місто", "кинула Мелітополь, і тому не проводить евакуацію", ну, і звичайно ж, що коли "ЗСУ прийдуть в місто, те буде розбомблено".

"Звичайно, всі ці ворожі послання орієнтовані тільки на те, щоб мелітопольці погодилися на співпрацю із загарбниками і перестали довіряти легітимній українській владі", - повідомляє ОВА.

Нагадаємо, що новий наказ - Міністр оборони Резніков розповів про завдання для захисників Маріуполя

Раніше повідомлялося, що окупанти в черговий раз обстріляли крилатими ракетами міст через Дністровський лиман, який не працював вже два тижні-закрили ще в квітні

Також, ЗСУ показали росіянам, як використовують трофейну техніку проти окупантів