Стало відомо про те, що британці продовжують підтримувати українців всілякими способами. Зараз закликають створити армію, яка зможе перемогти росіян.

Про це повідомив глава Генерального штабу Великобританії Патрік Сандерс в новому інтерв'ю для Sky News.

За словами генерала, це необхідно зробити в найкоротші терміни, так як Путін рішуче налаштований, і демонструє свій імперіалізм зараз всьому світу. Якщо це не зупинити зараз, то потім буде занадто пізно, і він спробує забрати нові території.

Патрік Сандерс, фото: скріншот з відео
Патрік Сандерс, фото: скріншот з відео

"Існує нагальна необхідність створити армію, здатну воювати разом з нашими союзниками і перемогти Росію в битві... ми-те покоління, яке має підготувати армію до того, щоб знову битися в Європі", – говорить Патрік Сандерс.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Те, що Росія вторглася на українську територію, в черговий раз демонструє визначальну мету, яка зараз поставлена перед кожною країною-захист. Зокрема, мова йде про Сполучене Королівство, як зазначає чоловік. Армія повинна завжди бути готова воювати, і вигравати як на суші, так і іншими шляхами.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Росія вторглася в Україну практично 4 місяці тому, 24 лютого. Цей день змінив життя мільйонів людей раз і назавжди. Той ранок назавжди залишиться в пам'яті у тих, хто був змушений залишати свій будинок, щоб захистити себе і свої сім'ї.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, чтоастролог Карпєєва розповіла, що в липні заспокояться авіаудари по Україні, але розслаблятися рано

Раніше повідомлялося, що екс-міністр праці Польщі Кульпа назвав рф п'яницею одурманеної ядерним наркотиком

ТАКОЖ, СБУ знешкодила небезпечне угруповання, підконтрольне російським спецслужбам: маскувалися під добровольців