У аналітичній програмі на Youtube, де обговорювали результат візиту Щольца, Макрона та Драгі, колишній чиновник з Польщі розповів своє бачення розвитку ситуації, яка склалася через напад росії на Україну.

Викладач у Київській школі державного управління імені Сергія Нижнього Пьотр Кульпа зазначив, що якщо росію не зупинити, то ніхто не знає, на яку країну вона нападе наступного разу.

Пьотр Кульпа. Фото:  скриншот Youtube
Пьотр Кульпа. Фото: скриншот Youtube

Російська Федерація - це п'яний або одурманений (ядерним наркотиком) зек, який ходить по клітці, вламується в двері сусідів і вимагає, щоб його поважали. І якщо у зека не відібрати зброю і наркотик, то куди він далі прийде, тільки питання часу. Політики, які не бачать цього, просто сліпі або корумповані ексміністр праці Польщі Пьотр Кульпа

На думку ексміністра, "стара Європа" має якнайшвидше зрозуміти, що росія не повинна використовувати ядерну зброю, як важіль тиску на світову спільноту. І шлях до вирішення цього завдання лише один – це роззброєння.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він зазначив, що за словами Байдена, росія буде опущена до половини свого ядерного потенціалу. А війна лише пришвидшує стратегічні цілі США.

Експерт вважає, що Україні треба змінити прив'язку щодо завершення війни не лише до повернення територій, але й до зниження потенціалу ядерної зброї. Тоді Україна зможе отримати більше підтримки, та швидшого завершення кровопролиття.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ЗСУ похвалилися міццю нового озброєння: таких "феєрверків" російські окупанти ще не бачили.

Як повідомляв портал "Знай.ua", серед російських окупантів процвітає дезертирство, накивати п'ятами не гребують навіть командири.

Також "Знай.ua" писав, що Бориса Джонсона зворушив лист хлопчика з Маріуполя, який втратив через війну батьків.