У лавах російської армії процвітає дезертирство. Втекти з війни хочуть не тільки прості солдати, але і їх командири-офіцери. Про це розповів російський окупант у розмові, яку перехопила та опублікувала у facebook Служба безпеки України.

Російські окупанти скаржаться, що їх залишають напризволяще навіть командири-офіцери. Вони відмовляються воювати і просто складають зброю, а потім їдуть.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

"Наше командування виїхало. Ну не поїхали, а залишали зброю. Кажуть:"ми воювати не підемо". Їх будуть міняти, якщо не поміняють, то нас відвезуть додому... Один з начальств взагалі в росію з*бався", - розповів російський загарбник.

Окупант також зазначив, що будучи мобілізованим в "ЛНР", не числиться офіційно на цій війні. Він додав, що навіть командири визнають, що вони просто "м'ясо".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Ми ніде не числимося, ніде. Повір мені... Як сказав командир Ушаков, ми тут – "м'ясо", відволікаючий маневр. Ніде навіть в Росії не фіксується, що ми тут знаходимося", - підкреслив окупант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни продовжують нести втрати поблизу Сєвєродонецька, а жителі Херсона і Маріуполя скаржаться на критичну ситуацію: ось він який, "русский мир".

Також наш портал інформував, від бази вагнерівців залишився попіл, ЗСУ підірвали боєприпаси разом з найманцями на Луганщині - уцілів лише один окупант.

Крім того, наш портал повідомляв, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко все ще розглядає варіант наступу на Україну, чоловікам почали роздавати повістки.