Українські захисники показали, як влаштовують російським загарбникам "феєрверки" за допомогою нового озброєння, переданого Великою Британією. Відео опублікував Генеральний штаб ЗСУ в соціальній мережі facebook.

Українські захисники почали активно отримувати нове озброєння від партнерів і вже щосили тестують його на російських загарбниках. Так, бійці показали, як працюють Британські гаубиці, які отримали на озброєння.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

На відео українські артилеристи з хірургічною точністю влучають по російській техніці, уламки якої розлітаються в різні боки на десятки метрів. Стараннями бійців ЗСУ у російської армії стало на один танк, дві машини і кілька людей екіпажу менше.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"На відео зафіксована успішна робота воїнів-артилеристів 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України, які, з британських польових причіпних гаубиць калібру 155 мм M777, знищили один танк і дві бойові машини піхоти російських окупантів разом з екіпажами", - йдеться в повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пес Патрон вирішив перегризти дроти Еммануелю Макрону: "У нього проблеми з нестримним бажанням дзвонити".

Також наш портал інформував, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко все ще розглядає варіант наступу на Україну, чоловікам почали роздавати повістки.

Крім того, наш портал інформував, росіянам спробували пояснити, як працює путінська пропаганда - режисер Олександр Роднянський не зміг стримати емоцій.