Стало відомо про те, як впливають міжнародні санкції на росіян. Через утруднене становище близько 15 тисяч мільйонерів намагаються покинути територію країни.

Про це йдеться в новому зведенні від британської розвідки, яке регулярно публікується на сторінці Міністерства оборони Великобританії в соціальній мережі Twitter.

За попередньою інформацією, серед російської бізнес-еліти, а також олігархічної спільноти, сильно посилюється скептицизм з приводу війни проти України.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Міграційні заявки дають привід припускати, що 15 000 Російських мільйонерів, ймовірно, вже намагаються покинути країну. Мотиви, швидше за все, включають як особисте неприйняття вторгнення, так і намір уникнути фінансових наслідків санкцій, накладених на Росію. Якщо цей результат продовжиться, він посилить довгострокові збитки, завдані війною економіці Росії", - йдеться в повідомленні.

Більшість росіян, як відзначають в британській розвідці, підтримують війну в Україні, проте інша частина населення пасивно показує те, що вони не згодні з тим, що відбувається. Крім того, деякі високопоставлені російські чиновники, швидше за все, відсунуті на другий план після критики війни.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

За останню добу російські окупанти намагалися посилити свою присутність в районі Попасної, звідки останній місяць хочуть оточити Сєвєродонецький котел з південних областей. Збройні Сили України продовжують тримати оборону, і не дають росіянам домогтися завідомо провальних цілей.

Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram
Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, коли закінчиться війна в Україні? Таролог назвала чіткий місяць

Раніше повідомлялося, що російський окупант розраховував на медалі за вбивство українців, але його розчарували - дно пробито

Також, Зеленський закликав Данилова перевірити готовність до нападу з Білорусі: всі чотири області