Міноборони рф заявило, що Україна нібито брала участь у проєкті США щодо інфікованих комарів.

Йдеться знову про маячню, пов'язану з біолабораторіями і створення нових вірусів, які могли б переносити комарі роду Aedes. За даними міноборони рф, "препарат для цього був розроблений у Києві та доставлений до США для польових досліджень".

Скрин доповіді по біолабораторіях в Україні
Скрин доповіді по біолабораторіях в Україні

Нібито США визнали, що фінансували "46 українських біолабораторій" та зв'язок міноборони США з Українським науково-технологічним центром.

За новою версією російського міністерства цього разу "біологічна зброя" не птахи чи летючі миші, а "комарі роду Aedes, які є переносниками трансмісивних інфекцій таких, як пропасниця денге, Зіка, жовта лихоманка".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Фантазери чи під мухою? Розбирнатиметься суд в Гаазі, а поки що міноборони терористів стверджує, що США нарощують свій "військово-біологічний потенціал", відводячи Україні незавидну роль піддослідного кролика.

При цьому Україні відведено роль полігону для проведення випробувань, збирання біологічних матеріалів та вивчення специфіки поширення інфекційних захворювань

"Експерти" також розповіли про те, що Мерефська лабораторія на Харківщині побудували "на кошти Пентагону" спеціальний "об'єкт" у селі Сороківка Харківської області.

Нагадаємо, раніше ми писали, що американські експерти розповіли про поворотний момент на лінії фронту в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пес Патрон вирішив перегризти дроти Еммануелю Макрону.

Також "Знай.ua" писав, що 10-річний Остап зробив дорогий подарунок для зенітників ЗСУ.