16 червня 2022 року до Києва приїхали канцлер ФРН Олаф Шольц, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі і наш солодкий друг, президент Франції Еммануель Макрон.

Природно, подорож була здійснена силами "Укрзалізниці", чим там вже встигли похвалитися.

Пост Укрзалізниці
Пост Укрзалізниці

Всі українці пам'ятають, як часто, багато і довго Макрон спілкувався по телефону з путіним. Вже навіть стали з'являтися жарти про Еммануеля і телефон. Не залишився осторонь і легендарний український пес-сапер Патрон, талісман ДСНС.

Пес Патрон, фото: Instagram
Пес Патрон, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Патроша з впевненістю заявив, що відправляється грити телефонні дроти, так як Макрон приїхав в Україну.

"Це я з трави виглядаю, хто це такий гарненький на мене дивиться. А це ти! Пішов гризти телефонні дроти, тому що в Україну приїхав @emmanuelmacron , а у нього є деякі проблеми з нестримним бажанням телефонувати одній нешанованій людинці",- свідчить підпис до фото.

Скріншот публікації пса Патрона
Скріншот публікації пса Патрона

Укранці в коментарях оцінили по достоїнству такі похвальні наміри вусанчика:

"Можеш зробити гав-гав на Макрона так, щоб у нього назавжди зникло бажання навіть телефон в руки брати", "А шольцу наваляти добре в його капці!", "Патрончик, ти не тільки дуже розумний, але і дуже кмітливий песик!", "Патрон відкриває партизанську війну"...

Нагадаємо, що еа продаж виставили миску з якої пив легендарний пес Патрон: ціна "кусається".

Раніше ми повідомляли про мінну безпеку від пса Патрона: чим небезпечні касетні боєприпаси, і де вони зустрічаються.