Війна в Україні триває, але віра в ЗСУ не дають українцям опускати руки, зневірюватися, та чекати на нашу перемогу. Тож, українці допомагають військовим, долучаючись хто як може. 10-ти річний хлопчик Остап витратив свої заощадження на подарунок вельми потрібний на війні.

Про гідний вчинок маленького українця розповіли у Генеральний штаб ЗСУ на Facebook.

Бійці ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Бійці ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

10-річний Остап із Шепетівки заощадив 300 доларів. Хлопець розповів, що це – всі його заощадження, які він збирав аби придбати портативний зарядний пристрій на сонячній батареї для зенітників. ГШ ЗСУ

У повідомленні розповідають, що мама маленького героя була здивована, коли він попросив її всі гроші, які йому подарували на день народження, коляду та свята використати на купівлю бронежилета. У Остапа було 300 доларів, це були всі його заощадження.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Військовим потрібніші, це врятує комусь життя. Вони ж нас захищають юний Остап

Однак, коштів на купівлю бронежилета не вистачило, тому вирішили купити портативний зарядний пристрій. Військові були розчулені вчинком хлопчика.

Він міг купити собі іграшку чи ровер, але віддав нам. Ми щасливі, бо зараз виховуються справжні патріоти України. розповідають захисники

Нагадаємо, раніше ми писали, що експерти назвали причини, з яких росія програє розпочату війну в Україні: інакше і бути не могло.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін має намір окупувати не лише Україну, але й інші країни колишнього Радянського союзу.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти можуть знову почати наступ на Слов'янськ.